Kantarellipasta

Ainekset
-pari kourallista kantarelleja
-8 ohuehkoa viipaletta Pancettaa
-tilkka oliiviöljyä
-4 aurinkokuivattua tomaattia
-1 keskikokoinen sipuli
-valkosipulia maun mukaan
-suolaa
-mustapippuria
-Parmesaania
-1 pkt tagliatellea

 

Valmistusohje

Pane iso kattilallinen vettä kiehumaan.

Pilko ja paista pancetta paistinpannulla.

Pilko sienet ja silppua sipuli, sekä aurinkokuivatut tomaatit ja paista ne Pancettasta irronneessa rasvassa ja tilkassa oliiviöljyä.

Lisää paistamisen loppuvaiheessa hienonnettu valkosipuli.

Mausta kiehuva pastavesi teelusikallisella suolaa, lisää tagliatellet ja keitä pari minuuttia.

Valuta pasta ja kaada pannulle muiden ainesten päälle. Sekoita, lisää tarvittaessa öljyä tai voita. Mausta pippurilla sekä parmesaanilla ja tarjoa heti.