Spaghetti alla Puttanesca
Spaghettia, tai Vermicelliä,
3 sardellifiletä
Kapriksia
Oliiveja
Oliiviöljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
Corbarini-, tai San Marzanon tomaatteja
Lehtipersiljaa
Laita pastavesi kiehumaan.
Hienonna valkosipuli ja pilko sipuli.
Pilko sardellifilet pienehköiksi paloiksi, puolita oliivit ja poista kivet, silppua kaprikset ja sekoita ruokalusikalliseen oliiviöljyä.
Kuullota sipuli ja lisää aivan loppuvaiheella valkosipuli, ettei se pala.
Kun pasta on keitetty, siivilöi se ja kaada takaisin kattilaan ja sen päälle tomaatit ja sardelli-kapris-sekoite.
Anna kastikkeen lämmetä pastan seassa minuutin, tai kaksi.
Viimeistele annos lehtipersiljalla ja parmesaani-juustolla.
Kaikki muu paitsi lehtipersilja ja sipulit löytyvät myymälämme valikoimista